Η πρώτη δικαίωση
Δεκ201721

http://www.sdna.gr/podosfairo/ellada/article/411399/stis-kalendes-parapempetai-i-efarmofi-tis-ethnikis-kartas-filathloy

Όταν πριν μερικά χρόνια πρωτοστατήσαμε και ξεκινήσαμε τον αγώνα ενάντια στην επιβολή της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ πολλοί ενθουσιάστηκαν και στα λόγια ήταν δίπλα μας αλλά στην πράξη δεν ήταν πουθενά. Κάποιοι (λίγοι) οπαδοί άλλων ομάδων αποδείχθηκαν μάγκες και κράτησαν το λόγο τους βοηθώντας την προσπάθεια που κάναμε να μην περάσει ένας νόμος που στρεφόταν εναντίον των οπαδών και παράλληλα με εμάς πάλεψαν εντός και εκτός γηπέδων γι αυτή την υπόθεση.
Η απόφαση του τωρινού Γ. Γ . Αθλητισμού που ουσιαστικά «παγώνει» την εφαρμογή του εκτρωματικού μέτρου αποτελεί μία πρώτη δικαίωση.
Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και παραμένουμε σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια τους να καταργήσουν κάθε έννοια οπαδισμού και να μας στερήσουν τη χαρά να είμαστε δίπλα στις ομάδες μας όπως μάθαμε από παιδιά.

ORIGINAL 21

Υ.Γ. Κάποιοι εντός των τειχών «άσπονδοι φίλοι μας» τα τελευταία χρόνια διακινούν ευρέως την άποψη ότι η «ORIGINAL πλέον είναι μόνο για ξύλο». Να όμως που κάποιες ειδήσεις όπως αυτή τους χαλάνε το παραμύθι και τους υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους χαλάμε όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα παραμύθια που έχουνε πλάσει…