30 χρόνια Original 21 Peristeri club – LIVE 16/12
Δεκ201712

Όπως ποτέ δεν αφήσαμε μόνους συνανθρώπους και συμπολίτες μας.
Όπως ποτέ δεν αφήσαμε απροστάτευτους πρόσφυγες και μετανάστες.
Όπως ποτέ δεν έμεινε μόνος του ο Πάνος.
Όπως ούτε καν σκεφτήκαμε να αφήσουμε μόνο του τον Ηλία, τον Γιώργο, τον Αλεξ, τον Μάνο, τον Σπύρο.
Όπως δεν έμειναν στα δύσκολα μόνα τους, τόσα και τόσα άλλα παιδιά, έτσι θα συνεχίσουμε και θα φροντίζουμε να μην μένει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ.

Κάτι παραπάνω από μια ομάδα.
Κάτι παραπάνω από ένα club.
Κάτι παραπάνω από μια γιορτή 30 χρόνων…

Νέα αρχή για την ORIGINAL Μπραχαμίου!
Οκτ201420

Στις αρχές της δεκαετίας του 80′ υπήρχε στο Μπραχάμι μία παρέα απο παιδιά που είχε καρδιά και στο μυαλό την ΑΕΚ..Έτσι στις 29 Αυγούστου του 1985 αποφάσισαν να ιδρύσουν το Πρώτο Στεγασμένο Club της ORIGINAL-21-

-Οι Αθεράπευτοι-

Ένα από τα παλαιότερα και ιστορικότερα κλαμπ της ORIGINAL 21, αυτό του Μπραχαμίου, κάνει μια καινούργια αρχή και μεταστεγάζεται στο πιο κεντρικό δρόμο (Αγίου Δημητρίου 236) οργανώνοντας την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, βραδιά γεμάτη ΑΕΚ και άκρως ORIGINAL.

Το «παρών» στην εκδήλωση θα δώσουν οι Λαμπρόπουλος και Μπρέσεβιτς από το τμήμα ποδοσφαίρου, οι Μπακαούκας και Νικολαϊδης από το χάντμπολ, ενώ οι Πολυτάρχου και Σάκοτα από τη Βασίλισσα. Μάλιστα, θα βραβευτούν για την προσφορά τους στο σύλλογο οι Μιχάλης Παυλής και Νίκος Γεωργέας.

Την Τρίτη λοιπόν, στις 21:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μπραχάμι «Κώστας Τσινίτας» κλαμπ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ιουλ201412

Το τμήμα που κράτησε ψηλά την σημαία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, το τμήμα που μας χάρισε χαρά, περηφάνια και έκανε όλους εμάς να πούμε πολλές φορές την φράση «Μπράβο ρε μάγκες, πάμε ρε ΑΕΚάρα», κινδυνεύει !

Δυστυχώς «σωτήρες φωτοβολίδες» εξαφανίστηκαν, δυστυχώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδεικνύεται λίγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά γενικά για το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ .

Η ORIGINAL 21 είναι εδώ, βάζει πλάτη, βάζει το χέρι στην τσέπη και καλεί όποιον Ενωσίτη οργανωμένο ή μη να βοηθήσει να ξαναδούμε τέτοιες φωτογραφίες σαν την παραπάνω, να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Ό,τι ποσό μαζευτεί θα είναι λιγότερο από την τσεπή του καθενός από εμάς, περισσότερο από την καρδία του.

Καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή γιατί η ΑΕΚ είναι μία, είναι ενιαία, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παντού.

Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια…

Πληροφορίες σε όλα τα κλαμπ της ORIGINAL και στα τηλ 6936783200 και 6946102270

12nextΣελίδα 1 από 2